Monday, March 18th, 2019

De Tour de France start op 2 juli

Published on juni 16, 2011 by   ·   No Comments

Liefhebbers van wielrennen opgelet, de Tour de France gaat weer beginnen op 2 juli. Natuurlijk kunt u alle dagen de televisie aanzetten, maar heeft u toevallig vakantie gepland, dan kunt u in Frankrijk gaan kijken.

2 Juli zal de start zijn vanaf het eiland Noirmoutier in de Vendée en uiteraard is de finish in Parijs op 24 juli. Wilt u er ook bij zijn om de 2 belgische wielerploegen, Omega Pharma-Lotto, Quick-Step, aan te moedigen?

Vacansoleil heeft met DCM ook een wielerploeg, het Pro Cycling Team bestaat uit een mix van jonge en ervaren coureurs. De meesten komen uit Nederland, België en Italië, maar er zijn ook renners bij uit andere landen.
Uiteraard wil Vacansoleil u ook graag zien langs de route, daarom hebben ze alle campings langs de route voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u uw eigen tour samenstellen.

Kunt u alleen de laatste dagen van de Tour in Frankrijk zijn? Ga met de NMBS naar Parijs, comfortabel met de Thalys, prijzen vanaf 25,-. In Parijs kunt u goedkoop een hotel boeken bij Thomas Cook, Weekendesk of bij UwHotels.

Bij Plutosport koopt u alle shirts om in stijl aan te moedigen.

Tags: , ,

Readers Comments (0)
Gerelateerd nieuws

Latest Headlines

Jennifer Lopez