Monday, March 18th, 2019

Sportliefhebbers, blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws

Published on juli 29, 2011 by   ·   No Comments

Bent u een echte sportliefhebber? Binnenkort gaat het nieuwe voetbal seizoen weer beginnen. De Competities, Eredivisie, Champions League en nog veel meer. Blijf nu wekelijks op de hoogte van alle sport en voetbalwedstrijden.

Sport/voetbalmagazine heeft een superaanbod voor u om het nieuwe seizoen in te luiden. In dit wekelijkse tijdschrift vindt u spraakmakende interviews, mooie achtergrondverhalen en scherpe commentaren. Natuurlijk vindt u ook de mooiste foto´s van fantastische sportmomenten.

Het aanbod voor nieuwe abonnees is erg plezant. U geniet 40% voordeel op de prijs, u ontvangt 4 nummers kosteloos en u krijgt het spel Fifa2011. U kunt zelf kiezen welke uitvoering van het spel wilt ontvangen, voor de pc., de xbox of de playstation.
Bovendien krijgt u ook toegang tot het online archief en kunt u het digitale magazine bekijken op uw iPad, iPhone, Androidtoestel of uw pc.

U leest alle informatie over de belangrijkste toernooien, competities en kampioenschappen in de voetbal, tennis, wielrennen, basketballen en veel meer sporten.
Dit is een tijdelijk aanbod, dus wacht niet langer en profiteer van de geschenken van Sport/voetbalmagazine.

Uw sportkleding vindt u bij Voetbaldirect en Plutosport.

Tags: , ,

Readers Comments (0)

Comments are closed.

Gerelateerd nieuws

    Latest Headlines

    Jennifer Lopez