Monday, March 18th, 2019

Center Parcs: last minute en vroegboekkorting

Published on augustus 26, 2013 by   ·   No Comments

De zomer is weer voorbij, veel van ons zijn weer aan het werk geraakt. Toch staat binnenkort ook weer de herfstvakantie voor de deur. Center Parcs speelt hier al op in door met name vroegboekkortingen.

Voor wie nog niet is weggeweest zijn er ook nog steeds last minutes beschikbaar voor Center Parcs. Ben je nog nooit op vakantie geweest in een van de parken van Center Parcs? Dan is het nu het moment om dit te doen. Recentelijk zijn op veel parken de cottages (bungalows) vernieuwd en zelfs onderverdeeld in normaal, premium en VIP cottages. De verschillen in comfort zijn natuurlijk wel doorberekend in de prijs. De cottages hebben vrijwel allemaal vernieuwd meubilair, zijn centraal verwarmd en ook de keukens zijn vernieuwd en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Door de centrale verwarming is het ook in het najaar goed vertoeven.

Center Parcs parken zijn geschikt voor jong en oud. Met name door het subtropisch zwemparadijs, wat tegenwoordig Aqua Mundo heet, is er ook in het najaar veel te beleven. Met een beetje mooi weer is er ook genoeg te doen in en rondom het park, naast zwemmen. Zo zijn er tennisbanen, is er uitstekende gelegenheid om te fietsen, wandelen of andere sportieve(re) activiteiten te ondernemen.

Als conclusie kunnen we dus stellen dat een vakantie naar een van de parken van Center Parcs een aanrader is.

Tags:

Readers Comments (0)

Comments are closed.

Gerelateerd nieuws

    Latest Headlines

    Jennifer Lopez